Tuesday, March 27, 2012

Dot dot dotting.. :)

Moikka!
Nonni, kirjoitukset on vihdoinkin hoidettu kunnialla kotiin ja nyt ootellaan viimesiä tuloksia.. Seuraavaksi olisi sitten vuorossa muutto Jyväskylään ja valmennuskurssilla istuskelu - ja lisää pänttäämistä. Joo yo-kirjotusten pänttäily ei vielä riittäny nii pakko jatkaa vielä pari kuukautta lisää. En oliskaan tahtonu vielä lomalle. 

Joo, mutta tein huomisten synttäreitteni kunniaksi tälläiset vähän pirtsakammat kynnet:

Hello!

I'm sooo relieved right now because all the exams are over! Phew. 
And to the nails: I made this spring-like design for my birthday which is tomorrow :)


Anteeksi hirveästi nuo huonot kuvat.. :( Lakkauksetkin ovat jo alkaneet kulua. Joka tapauksessa, pistelin vaan dotting toolilla neljän eri värisiä pisteitä ja ihan kivat tuli. Erityisesti tykkään tuosta väriyhdistelmästä ^^

PS. KARITSOITA ON JO ALKANUT SYNTYÄ! <33  Saldo on tällä hetkellä joku 28 karitsaa, ja lisää on tulossa :)) Aattelin tehdä sen lammaspostauksen tossa pääsiäisen aikoihin, sitä odotellessa :)

Sorry about those really bad photos.. :( Anyways I just used four polishes and made some dots with dotting tool. Oh how I like that combination of colours ^^PS. WE HAVE SOMETHING LIKE 28 LAMBS NOW! <33 And more is coming :) I'll do that post about our sheep at Easter, I can't wait! :)

Satsuki <3

2 comments: