Sunday, March 18, 2012

Animal Print: Leopard ♥


Heips!

Eli eläinkuosilla jatketaan vielä. Nämä tämänkertaiset kynnet ovat kyllä ehdottomasti yhdet kaikkien aikojen lempparikynsistäni! Toivottavasti tekin tykkäätte :)
Tein nämä jo helmikuun alussa, silloin kun ystävänpäivä-teema oli käynnissä, mutta jostain syystä olen pantannut näiden esittelemistä vaikka kuinka. Nyt pääsette sitten vihdoin näkemään nämäkin :D

Hello!
So here is some more animal print for you :) These are one of my all-time-favourite designs! Hope you like them too :)
I made these in February when I had this Valentine's day -theme going on and for some reason I haven't show these to you -.- But now - here come the leopard nails! 

 Ja tässä tulisi näihin tälläinen pienimuotoinen tuto (tosin ilman havainnollistavia kuvia, mutta yrittäkää saada selvää) :
1) Pohjaksi pari kerrosta nudelakkaa, niin että peittää hyvin
2) Seuraavaksi laitoin kynsien reunaan mustia strasseja puolikuumanikyyrin muotoon. Tätä voi varioida: strassit voi jättää kokonaan pois tai laittaa pohjalle ensin vaikkapa ruskean puolikuumanikyyrin, jonka sitten reunustaa. Minulla pikkurillille meni 3 strassia ja muille 4.
3) Seuraavaksi laitetaan eri värisiä pisteitä (itse käytin ruskeaa, tummanpunaista ja pinkkiä) eri puolille kynttä. Pisteiden tekemisessä voi käyttää vaikkapa tälläistä kotikutoista dotting toolia.
4) Reunustin pisteet U:n ja C:n muotoisilla kuvioilla (tehty mustalla twowaylla), joko toiselta tai molemmilta puolilta.
5) Jos laikkujen väliin jää isojakin tyhjiä alueita, laita myös niihin joku U:n tai C:n muotoinen viiva, vaikka siinä ei pistettä olisikaan
6) Pienempiin tyhjiin alueisiin voi laittaa ihan vaan pisteen
7) Kannattaa odottaa hetki ennen päällyslakan laittamista, laikut leviävät helposti! (kuten keskimmäisestä kuvasta näkyy...)

Onko jotain kysyttävää? Nää on tehty kyllä niin pitkän aikaa sitten etten enää muista suurinta osaa käytetyistä lakoista, niin että ehkä se jää täällä kertaa.. :D  Ja nyt tullee taas jonkunlainen tauko postailusta kun kirjoitukset jatkuu..

Mutta jokatapauksessa, toivottavasti oli jotain hyötyä ja tykkäsitte :)

Here's some kind of tutorial for these nails (unfortunately there's no pics but I hope you get the idea..)
1) First I put few layers some nude polish
2) Then I placed rhinestones on the nail so they looked like half moon manicure. You can change this section: you can make the half moon some other way or leave it out completely. I used 3 rhinestones on my little finger and 4 to others.
3) Next I made some dots with different colors (I used brown, red and pink). If you don't have the dotting tool, you can do it yourself. Here's an example.
4) I lined the dots with black twoway. Strokes were shape of U's and C's.
5) If there's big holes between the dots, fill them with some C's.
6) The smaller holes you can fill with tiny dots. 
7) Wait a while before you add the top coat. 


So, any questions? I don't remember anymore which polishes I used, sorry : / But anyways, I hope this helped and that you liked it :) See you next time!

No comments:

Post a Comment