Tuesday, February 21, 2012

Twoways

Minulta pyydettiin postausta Twoway:istä ja tässä sellainen tulee :) En ole todellakaan mikään asiantuntija tässä aiheessa enkä omistakkaan näitä kuin kaksi, joten korjaukset, lisäykset ym muut kommentit aiheeseen liittyen ovat tervetulleita!

I've been asked for post about Twoways and here it is :) I'm not a professional (I don't even have more than two of them) so repairs, adds and other comments are welcome!

Minulla itselläni on siis vain kaksi Wild and Mild:n twowayta, musta ja valkoinen. Ne on muistaakseni ostettu Seppälästä, enkä ole näitä kyllä Suomessa muualla nähnytkään. (Tästäkin saa heittää kommenttia jos on tietoa)

So I have only two Mild and Wild's twoway - black and white. If you know some websites where one can buy these, please comment :)Twowayssa on siis nimensä mukaisesti kaksi erilaista päätä, korkin alla oleva pursotuspää (ylempi kuva) ja sivellinpää (alempi kuva). Etenkin tuohon pursotuspäähän olen ihastunut, koska sillä saa tehtyä tosi tarkkojakin koristeluita, kun taas siveltimellä voi tehdä lähinnä suoria viivoja. Pursotuspäällä tehtäessä pulloa pitää hieman puristaa, että lakan saa tulemaan ulos. Ensin kannattaa kokeilla vaikka talouspaperille.

Jos pursotuspää menee umpeen, lakan pohjassa on (ainakin minä löysin) tarralla kiinni sellainen toooosi ohut metallinpätkä, jolla saa kätevästi tukkeen pois. Pursotusputki kun on niin ohut, ettei varmaan neulakaan mahtuisi sinne.

Glitter-twoway:ista minulla ei ole kokemusta, mutta olen kuullut että niissä ei tuo pursotuspää toimisi.

PS. Nuo yhdessä kuvassa vilahtaneet kynnet tulevat esittelyyn varmaankin huomenna, jos haluatte tuton niistä niin saa kommentoida! :))

Twoways have got two ends, the pen (top pic) and the brush (lower pic). With brush I've done only straight lines but with pen I've made really detailed decorations. You just have to squeeze the bottle a bit. If the pen gets blocked in the bottom of the bottle there is tiny piece of metal that you can use to open it.

I don't have any experience about the glitter-twoways but I've heard that they don't work well..

PS. I'll introduce you those nails (in the middle pic) tomorrow. If you want to see a tutorial about them just ask :)

7 comments:

 1. Kiitos postauksesta! :) Ja ois kiva jos tekisit tuton noista kynsistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä :)
   Ja jippii, pääsen siis tekemään tuton! ^^

   Delete
 2. Minulta löytyy tuo vastaavanlaine valkone 2way lakka. Ominaisuudet ja ulkomuoto täysin sama, ainut eroavaisuus on, että tuon wild and mildin sijaan minun pullossa lukee Naturel. Ja omani bongasin muutama kuukausi sitten Citymarketista :)

  ReplyDelete
 3. Moi!
  ite oon omani ostanu Tokmannin/Säästötalon kaltaisesta kaupasta ja miulta niitä löytyy musta, hopea, kultainen ja valkoinen :) Silmät auki jos joskus sellaisessa kaupassa pyörit :)
  -Heidi

  ReplyDelete
 4. Tiina ja Heidi: Hei mahtavaa että löytyy muitakin ostopaikkoja! :) Täytynee käydä etsimässä joku kerta.. ;) Toimiiko teidän twowayt hyvin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toimii! Tykkään kans tosi paljo tosta "pursotuspäästä" :) Näitä jos sais vähä halvemmalla ja useamman värisiä, omistaisin varmasti jo useampia.

   Delete
  2. Täysin samaa mieltä! :DD

   Delete