Saturday, February 18, 2012

Penkkarit!

Hei vaan!
Pari viimeistä päivää on ollu kyllä jotain niin parhautta: penkkarit ja abiristeily. Oijoijoijoi miten on ollut kivaa :DD
Penkkareissa esitin Tuhkimoa ja minulla oli mekko, jonka yläosa oli viininpunainen ja koristeltu pitsikuviolla. Halusin tehdä siihen sopivat kynnet ja tälläiset sain aikaan:

Hello!
My school year ended the day before yesterday and because of that we had a masquerade :) 
I was Cinderella and I had a dress that had wine red top with lace ^^ I wanted to do nails that fit with it and here is the result: Tämä kuva on ihan siksi, että näätte vähän sitä mekkoa :)


/Here you can see bit of that dress :)
Osaan kynsistä laitoin ihan sitä samaa pitsiä mitä käytin näissä kynsissä. Viininpunainen pohja näkyy vähän huonosti tuon pitsin takaa, mutta kyllä se siellä on :) Loppuihin kynsiin tein samalla myös viininpunaisella ranskiksen ja kynsien kärkiin töpöttelin mustaa niin että lopputulos muistutti liukuvärjäystä. Päälle muutamat strassit ja valmista tuli.
Ai että mä sitten tykkäsin näistä ^^ Aivan älyttömän ihanat ja punainen-musta -yhdistelmä teki niistä jotenkin tosi juhlavat :)

Kenellä muulla on ollut nyt penkkareita tai wanhoja? Millaiset kynnet teitte niihin? :)


On few nails I put the same lace that I used with this design. On the rest of the nails I made first the wine red french manicure and then added some black to tips so it was like gradient. Finally I placed few rhinestones.
Oh, I just loved this design ^^ How about you?

4 comments:

 1. hei minullakin oli penkkarit ja abiristeily!! Itse esitin penkkaripäivänä espanjalaista naista lol :D Millä laivalla kävit abiristeilyllä? Minä olin Viking Line Gabriellalla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taas olin Baltic Princesillä :)) Eipäs osuttu samaan laivaan.. :D Tsemppiä lukulomalle ja kirjoituksiin!

   Delete
 2. Mulla oli vuosi sitten ah niin ihanien abihörhöilyjen aikaan pitsisomisteiset kynnet - tosin pitsikuvio oli tehty mustalla kynsilakalla pinkille pohjalle :) Mutta kuitenkin samantapaista somistusta kuin sulla on nyt ollut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No oho, olipas sitten samantyyliset ollu.. :D

   Delete